NADAL ESPORTIU 2021

L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Àrea d’Esports, organitza una nova edició del Nadal Esportiu d’Olot per aquestes festes nadalenques. Un casal multiesportiu dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys que tindrà lloc del 27 al 31 de desembre de 9 a 13h.

Els assistents podran gaudir d’un munt d’activitats esportives tals com handbol, voleibol, bàsquet, patinatge o escalada amb l’objectiu de potenciar les seves habilitats motrius, coordinació i fomentar la vida esportiva entre els joves. Seguint la línia d’anteriors edicions, el casal esportiu està enfocat a què els infants puguin practicar tota mena de disciplines i s’agruparan en funció de la seva edat (El casal està dirigit per a infants nascuts entre el 2017 i el 2010).

INSCRIPCIONS

Des del dilluns 29 de novembre i fins al 12 de desembre, els interessats podran inscriure’s a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot situades al Pavelló d’Esports (Av. República Argentina, 8) de 10 a 14 h o de manera online clicant el següent enllaç:

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombres així com els abonats de l’IEMs disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent, respectivament ( només s’aplicarà un descompte).

En cas que ho desitgeu podeu contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61 per realitzar qualsevol consulta referent al casal. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Tant les activitats del casal esportiu nadalenc compliran i estaran subjectes a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 i de les mesures de seguretat.

Comments are closed.