Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow
Esports i Lleure

OLOT INSTAL·LA NOUS PROJECTORS AL PAVELLÓ D’ESPORTS

S’han substituït els 40 projectors del pavelló d’esports per nous aparells que funcionen amb sistemes LED. S’incrementa l’eficiència energètica, es millora la il·luminació de l’equipament i es redueix el consum d’energia en més de 17.000 kWh a l’any.

Seguint amb les actuacions de millora i potenciació d’eficiència energètica a la ciutat, l’Ajuntament d’Olot ha finalitzat darrerament els treballs de substitució dels 40 projectors d’halogenurs metàl·lics de 400W del pavelló municipal 1 per 40 projectors LED de 150W.

Aquesta actuació en la millora de l’enllumenat permetrà la reducció del consum d’energia en més de 17.000 kWh/any i suposarà un estalvi de més de 8 tones d’emissions de CO₂ a l’any. Paral·lelament, suposarà un increment en l’eficiència energètica de l’enllumenat de l’espai i permetrà una millor visibilitat en aquest equipament esportiu.

L’actuació ha tingut un cost de 18.089,50 €, part del qual (7.200 €) ha estat subvencionada per la Diputació de Girona. La substitució de l’enllumenat per un altre de més eficient i eficaç forma part d’una de les iniciatives i accions que tira endavant l’Ajuntament d’Olot per a la implantació d’energies renovables als edificis i equipaments de titularitat municipal així com la posada en marxa de tecnologies per millorar l’eficiència energètica, d’acord amb el Pacte dels alcaldes pel Clima i l’Energia, del qual Olot forma part.

Aquest pacte és una iniciativa de la Comissió Europea, orientada directament a les autoritats locals i als ciutadans per prendre la iniciativa en la lluita contra el canvi climàtic. A través de l’adhesió d’Olot al projecte, l’Ajuntament es compromet a impulsar accions i iniciatives per reduir les emissions de carboni o gasos d’efecte hivernacle com a mínim en un 40% el 2030 i augmentar la resiliència als impactes de canvi climàtic.