CONVOCATÒRIA PER A LA BORSA DE MONITORS D’ESPORTS A OLOT

Aquest dilluns 16 de novembre s’obre la convocatòria de places de monitor per treballar al Nadal Esportiu d’aquest 2020. Al mateix temps, la convocatòria també té la voluntat de ser la borsa de treball des d’on escollir els equips i professionals que gestionaran el Casal de Setmana Santa de l’any vinent.  

D’entrada, el Nadal Esportiu s’ha previst del 22 al 31 de desembre del 2020. No obstant això, davant la situació actual i arran les previsions del Govern de la Generalitat davant les mesures per prevenir la propagació de la COVID-19, les activitats es podrien veure afectades, tant a nivell del nombre d’accions com de dates.

Terminis i requisits per formar part de la borsa de monitors d’Olot

La convocatòria arrenca avui i els interessats i interessades podran presentar-s’hi fins al pròxim 29 de novembre del 2020.

Els aspirants que desitgin prendre part en aquest procés caldrà que presentin:  

  • Currículum vitae.
  • Fotocòpia del DNI.
  • Fotocòpia de la targeta de col·legiat o fotocòpia del certificat del registre de les professions de l’esport. Si no esteu registrats, fotocòpia de la titulació més alta que es disposi.
  • Certificació negativa de condemna per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual (expedit l’any 2020).
  • Documents acreditatius (fotocòpia) dels mèrits al·legats per valorar el concurs.

Bases de la convocatòria

Enllaç al formulari d’inscripció

Per més informació podeu consultar amb l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO) situat a l’Av. República Argentina, 8 d’Olot o a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’obertura de l’equipament és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Comments are closed.